18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

PSD Olt, susținere pentru echipa Stănescu-Ciolacu la congresul de sâmbătă

- Advertisement -

Social democrații olteni se reunesc vineri, în Biroul Permanent Județean, pentru a decide cu ce mandat merg la congresul de sâmbătă, când partidul își alege prin vot o nouă conducere. Marius Oprescu, președintele PSD Olt, și-a declarat susținerea pentru echipa Marcel Ciolacu-Paul Stănescu.

59 de membri vor face parte din delegația PSD Olt la congresul de sâmbătă, de la Palatul Parlamentului. Echipa din Olt va fi printre cele mai numeroase din țară, a doua după cea din Dolj. „Cei 59 de membri sunt o parte din membrii Biroului Politic Județean și primarii din primele cinci localități din fiecare colegiu, în funcție de rezultatele de la alegeri”, a declarat Marius Oprescu, președintele PSD Olt.

Liderii partidului se reunesc vineri, pentru a stabili prin vot ce candidaturi susțin la congres. „Mâine dimineaţă (vineri n.r.), la ora 11:00, organizaţia PSD Olt va avea un Birou Permanent Judeţean, în care vom aproba una dintre moţiunile care vor fi depuse. Până în momentul de faţă, Marcel Ciolacu şi echipa dânsului, din care face parte şi domnul Paul Stănescu, şi-au anunţat intenţia de a candida cu o moţiune. Eu voi propune Biroului Permanent Judeţean susţinerea acestei moţiuni”, a mai explicat Marius Oprescu.

Structura noii conduceri, stabilită deja prin vot, este: preşedinte al partidului, cinci prim-vicepreşedinţi, opt vicepreşedinţi regionali, secretar general şi primele trei organizaţii pe baza meritocraţiei politice, de drept, în Biroul Permanent Naţional.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți