13.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Spargere la o benzinărie din Iancu Jianu

- Advertisement -

O staţie PECO din comuna Iancu Jianu a căzut, miercuri noaptea, pradă unor persoane necunoscute. Hoţii, care erau mascaţi, au plecat cu aproape o mie pachete de ţigări, în valoare de peste 20.000 de lei.

Reprezentanţii firmei de pază care supraveghează sediul benzinăriei, ce aparţine societăţii Eurogenetic SRL din Balş, au fost cei care au anunţat Poliţia, imediat după spargere fiind declanşată alarma.

„Noaptea trecută am fost sesizati prin apelul de urgenţă 112, de către dispecerul unei firme de pază, despre faptul că la o stație de distribuție carburant s-a declanșat sistemul de alarmare. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicesti s-au deplasat de îndată la fața locului și în urma cercetărilor efectuate au stabilit că persoane necunoscute au pătruns într-o încăpere,  de unde au sustras aproximativ 900 de pachete de țigarete de diferite mărci”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Furtul ar fi fost suprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă, însă autorii sunt greu identificat, având în vedere că au acţionat având feţele acoperite.

Oamenii legii au deschis o anchetă şi fac acum cercetări, în vederea identificării acestora. „Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările în vederea identificării celor care au săvârșit fapta, precum și pentru luarea măsurilor legale împotriva acestora”, a conchis reprezentantul IPJ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți