6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bilete la băi în şase staţiuni balneare, pentru beneficiarii din Olt

- Advertisement -

Casa Judeţeană de Pensii Olt anunţă că au mai rămas disponibile bilete de tratament din seria a doua, însă la sediul şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro, a fost afişată şi lista biletelor de tratament pentru seria a treia, toate fiind pentru şase staţiuni balneare. Din seria a doua mai sunt 25 de bilete, în timp ce în cea de-a treia sunt 27, beneficiari fiind atât pensionarii, cât şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţ.   

Cele 25 bilete de tratament rămase disponibile în seria a doua sunt pentru unitățile hoteliere aparținând societăţii TBRCM SA şi sunt vacante în cinci staţiuni balneare, respectiv trei în Amara, 17 în Bala, două în Covasna, unul în Olăneşti şi două în Pucioasa, data de plecare fiind perioada 5 – 7 martie 2020. Casa de Pensii anunţă că persoanele interesate pot ridica biletele pentru băi de la sediul instituţiei începând de luni, 2 martie, în intervalul orar 08:00 – 16:30.

Seria a treia cuprinde 27 bilete de tratament pentru unitățile hoteliere ale TBRCM, data de plecare în stațiune fiind perioada 20 – 23 martie. Patru dintre acestea sunt repartizate în stațiunea balneară Amara, trei în Bala, două în Buziaş, două în Covasna şi 16 în Olăneşti. Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 11 martie, inclusiv, iar cele rămase disponibile se vor afișa pe 13 martie și se vor vinde în data de 16 martie 2020.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți