8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două tinere, lovite pe trecerea de pietoni în Slatina

- Advertisement -

Două tinere au ajuns la spital, după ce vineri seara au fost victimele unui accident de circulație petrecut pe strada Crișan, din municipiul Slatina.

Fetele, una de 15 ani, din Vâlcele, și cealaltă de 17 ani, din Mărunței, se aflau pe trecerea de pietoni în momentul în care au fost lovite în plin de un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Perieți.

„Ajunși la locul producerii accidentului, polițiștii Biroului Rutier Slatina au efectuat cercetări și au stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din comuna Perieți, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan, nu ar fi acordat prioritate celor două fete care se angajaseră în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ambele copile au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații amănunțite. „Echipajul paramedicilor SMURD a preluat o fată, în vârstă de 15 ani, din comuna Vâlcele, conștientă, cu excoriații la membrele inferioare și dureri la membrele superioare. Victima a fost transportată la UPU a Spitalului Slatina. Cealaltă victimă a fost preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță și transportată la același spital”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt. A doua tânără are 17 ani, este din comuna Mărunței și a fost rănită grav. Diagnosticată cu contuzie și comoție cerebrală, hematom subdural fronto-parietal stâng, hemoragie subarahnoidiană, traumatism muscular gambă dreaptă și stare confuză, aceasta a fost transferată la Clinica Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest și s-a stabilit că nu se afla sub influența alcoolului. Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză și fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți