19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Impact violent între un autoturism și un TIR, la Balș. Patru tineri au murit pe loc

- Advertisement -

Patru tineri cu vârste între 20 și 30 de ani și-au pierdut viața în urma unui accident rutier grav produs, joi noaptea, pe Drumul Național 65 – European 574, la ieșire din orașul Balș spre municipiul Craiova.

Tinerii se aflau într-un autoturism care a intrat pe contrasens și a izbit violent un autocamion condus regulamentar, din sens opus, spun polițiștii.

„În urma cercetărilor la locul producerii accidentului, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit faptul că un bărbat 24 de ani, din municipiul Slatina,  în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 – E 574, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 58 de ani, din orașul Balș”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, dar și patru echipaje de cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, însă din păcate nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei patru tineri, dintre care trei din Slatina şi unul din Corabia, care se aflau în autoturismul ce a intrat în TIR, coliziunea dintre cele două vehicule fiind frontală. În urma impactului, mașina a ajuns un morman de fiare vechi, fiind distrusă în totalitate.

„La sosirea echipajelor, toate cele patru persoane aflate în autoturism, trei bărbați și o femeie, prezentau leziuni incompatibilitate cu viața, echipajele medicale constatând decesul acestora”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Imagini amator

Șoferul autocamionului, în vârstă de 58 de ani, din Balș, care nu se afla sub influența alcoolului, a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații amănunțite.

Imagini amator

Polițiștii au deschis dosar penal în cauză și fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți