Ion Doldurea, candidatul PSD la Primăria Caracal

PSD și-a desemnat candidatul la Primăria Caracal. Ion Doldurea, președintele organizației locale, un om de afaceri cunoscut în oraș, intră în competiția pentru primărie. Decizia a fost luată în urma unor studii sociologice realizate de social democrați în Caracal.

În prezența președintelui organizației județene Marius Oprescu și a secretarului executiv Virgil Delureanu, PSD și-a lansat candidatul pentru Primăria municipiului Caracal. Inginerul Ion Doldurea, actualul președinte al organizației locale de partid, este persoana care va lupta pentru funcția de primar al municipiului.

„În ultima perioadă, în urma unor studii sociologice, dar și a contactului direct cu cetățenii Caracalului, tot mai mulți dintre aceștia ne-au transmis că domnul Doldurea este persoana potrivită să îi reprezinte în calitate de primar. Faptul că a fost votată în unanimitate, de către organizație, susținerea domniei sale drept candidat la Primăria municipiului Caracal nu poate decât să mă bucure, acest vot fiind o recunoaștere a dorinței cetățenilor de schimbare la față a orașului și de continuare a proiectelor bune începute acum patru ani. Întotdeauna în Caracal am plecat de la ideea de a fi câștigători. Sunt convins că și la alegerile locale din acest an la Caracal o să fim învingători pentru că cetățenii văd în domnul Doldurea persoana capabilă să pună interesele comunității pe primul loc în preocupările sale”, a spus Marius Oprescu, președintele PSD Olt.
Actualul primar al Caracalului, Liviu Radu, va face parte din echipa lui Ion Doldurea și este convins că împreună vor reuși să câștige Primăria Caracal. „Și eu cred că este o alegere foarte bună pentru că domnul Doldurea nu doar că a reușit în afaceri, ci este un om cu multă experiență. Totodată, sunt convins că lucrurile bune vor fi continuate de domnul Doldurea. Spun asta cu tot sufletul! Fac apel să fim uniți pentru că este important să fim împreună în această bătălie electorală”, a declarat Liviu Radu, actualul primar al municipiului Caracal.

Ion Doldurea, care s-a alăturat acestui proiect de revigorare a PSD Cracal fără să aibă intenția de a candida la primărie, și-a exprimat convingerea că împreună cu echipa sa, va reuși să facă mai mult pentru oraș.

„Dumneavoastră, concetățenii mei, membri și nemembri de partid, cei care în ultimele săptămâni mi-ați solicitat să accept această grea responsabilitate, mi-ați dat deopotrivă entuziasmul și speranța că împreună putem mai mult și mai bine pentru orașul nostru.
Opiniile că eu aș putea aduce echilibru, aș putea reda încrederea cetățenilor orașului nostru în administrația publică și în PSD, m-au făcut să mă gândesc că implicarea mea în viața comunității în care m-am născut, am copilărit, mi-am întemeiat familia, mi-am făcut rostul în viață nu se poate rezuma doar la a fi lângă dumneavoastră ci a fi împreună cu dumneavoastră în proiecte de anvergură”, a afirmat Ion Duldurea, în discursul susținut în fața a peste 200 de membri de partid și a conducerii PSD Olt.

Recunoscut în zonă pentru acțiunile filantropice și investițiile în proiecte culturale și istorice de anvergură, Ion Doldurea, ca primar al municipiului Caracal vrea să transforme orașul într-un pol cultural regional.

Simona VÂRBAN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<