14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Cătălin Davidescu candidează la Primăria municipiului Slatina

- Advertisement -

Cătălin Davidescu, candidat la Primăria Slatina, este un anunţ care va lua prin surpindere lumea politică din oraşul Slatina.

Ce v-a determinat să luaţi această decizie?

Prietenii şi cunoscuţii mei din acest oraş m-au îndemnat. „Tu reprezinţi dreapta, fii tu schimbarea pentru oraşul nostru!”, mi s-a spus. Am ascultat şi nu am putut ignora aceste imbolduri, apoi le-am analizat şi într-un final am înţeles că pot aduce o schimbare lumii în care trăiesc, iar pentru mine, acum, această lume este aici la Slatina.

Eu locuiesc în Slatina, împreună cu soţia şi cei doi copii şi cred că experienţa mea profesională şi administrativă, precum şi faptul că sunt o persoană publică cunoscută, reprezintă argumente puternice pentru acest proiect. O persoană poate realiza lucruri frumoase şi fără compromisuri, relaţii sau „pacturi cu diavolul”.

Sunt un om tânăr şi hotărât, puternic şi orgolios, mândru şi ambiţios. Părinţii mei aşa m-au „construit”, să iubesc oamenii, iar pentru asta le mulţumesc.

Spuneţi că sunteţi tânăr şi hotărât, locuiţi în oraşul Slatina, dar cine vă susţine totuşi în acest demers politic în afara prietenilor şi cunoscuţilor?

Candidatura mea este sustinuta de Partidul Mişcarea Populară, partidul creat la iniţiativa fostului preşedinte Traian Băsescu. Am fost şi sunt un om de dreapta de aceea susţinerea mea politică nu putea veni decât din zona de dreapta.

Dreapta în acest oraş nu poate fi reprezentată de nişte caraghioşi, ce se consideră liberali, având un candidat ce, din urmaşul lui Iliescu, peste noapte, a devenit brusc urmaşul Brătienilor. Un individ ce locuieşte în Bucureşti vrea să conduca prin telefon acest oraş. Pe scurt, „o tigaie” şi „o trompetă” nu pot reprezenta pe nimeni în orasul Slatina, cu atât mai puţin dreapta.

Susţineţi că dumneavoastră şi echipa dumneavoastră reprezentaţi dreapta. Ce vă determină să credeţi că sunteţi mai bun decât ceilalţi? Cine face parte din echipa dumneavoastră?

Pentru că oraşul Slatina a fost dezvoltat de PD şi PDL, echipe din care şi eu am făcut parte, iar mulţi din oamenii care au pus umărul la dezvoltarea oraşului din 2004 până în prezent se regăsesc în echipa mea.

Din păcate, în anii ’90, şi o să-l citez pe Gheorghe Falcă, un primar de succes al oraşului Arad, noi am ales „basca”, iar ei (Ardealul) „papionul”. De aceea, urmaşii comuniştilor au transformat judeţul Olt în polul sărăciei. Despre PNL Olt nu e nimic de spus, în 30 de ani nereuşind să realizeze nimic în acest oraş.

Deci vă las pe dumneavoastră să concluzionaţi de ce Cătălin Davidescu şi echipa lui…

Cum crede Cătălin Davidescu că va fi campania electorală pentru alegerile locale la Primăria Slatina?  

Mă aştept la lucruri urâte, la mizerii, pentru că ei vor un oraş în care numai membrii de partid să prospere. Dar vă spun ceva: PUTEREA ORAŞULUI SLATINA STĂ îN LIBERTATEA INDIVIDULUI! Slătinenii urăsc dictatura şi lucrul acesta constituie un argument suficient.

Ce nu ştiu oamenii despre Cătălin Davidescu şi trebuie să afle? Cărui electorat vă adresaţi?

Oamenii nu au ştiut până acum că eu sunt omul potrivit pentru oraşul Slatina. Sunt independent şi liber, pentru că dependenţa este, prin definiţie, nocivă.

Mesajul meu este pentru toţi cetăţenii acestui oraş, care, asemenea mie, vor să trăiască într-o lume mai bună, mai civilizată. Şi pe data de 1 iulie 2020 voi fi aici, luptându-mă pentru viitorul copiilor noştri! Nu pot să prevăd viitorul, dar nu pot să concep ca Primăria Slatina să nu fie administrată de un om de dreapta, iar în acest moment mă văd singurul candidat care poate reprezenta acest spectru.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți