Consiliul Județean, premii pentru sportivii excelenți ai județului

Consiliul Județean a premiat luni sportivii cu rezultate excelente la competițiile naționale și internaționale. Festivitatea a fost organizată pe scena Centrului Cultural Eugen Ionescu, iar premianții au fost răsplătiți cu diplome, flori, dar și cu sume de bani.

Tenis de masă, atletism sau taekwondo sunt doar câteva din sporturile la care oltenii au fost în top. 25 de sportivi și antrenori olteni au fost premiați, din nou, pentru rezultatele de excepție pe care le-au obținut la competițiile europene și balcanice.

Adina Diaconu, Irina Ciobanu sau Daniel Budin sunt doar câteva nume care au urcat pe scena Galei Excelenței în Sport. Marius Oprescu, președintele CJ Olt, a spus că își dorește ca numărul premianților să fie mai mare, anul viitor. „Sunt bucuros să fim cu toţii aici pentru premierea celor mai buni sportivi olteni, la competiţiile internaţionale din anul 2019. Dragi sportivi şi antrenori, aţi reuşit şi în anul 2019 să puneţi Oltul pe harta lumii şi vă mulţumim pentru acest lucru. Vreau să vă asigur că CJ Olt va fi alături de dumneavoastră, va premia şi va susţine, întotdeauna, performanţa sportivă. Ştim că în spatele acestor rezultate este mult talent, dar şi multă muncă, ambiţie şi dorinţă. Mi-aş dori ca tinerii care vor să îmbrăţişeze o carieră sportivă să se inspire şi să fie motivaţi de rezultatele dumneavoastră. Noi vă apreciem, vă susţinem, ne bucurăm de rezultatele excepţionale pe care le-aţi avut în anul 2019, ne bucurăm că sporturi din judeţul Olt reuşesc să scoată, an de an, în faţă sportivi extraordinari. Mult succes în continuare şi anul 2020 să vină cu aceleaşi rezultate remarcabile”, a declarat Oprescu.

Câte 4.000 lei au primit sportivii şi antrenorii care au reuşit performanţa de a obţine locul I la Campionatele Europene: Adina Diaconu, CSM Slatina, profesor Petre Arnăutu; Irina Ciobanu, CSM Slatina, profesor Mihaela Ilie; Natalia Gabriela Ivan, Palatul Copiilor Slatina, gimnastică ritmică, profesor Leliana Maican.

Sportivii şi antrenorii care au reuşit performanţa de a obţine locul al II-lea la Campionatele Europene au fost recompensaţi cu câte 3.500 lei, câte 1.500 lei au primit sportivii şi antrenorii care au reuşit performanţa de a obţine locul V la Campionatele Europene, câte 2.500 lei sportivii şi antrenorii care au reuşit performanţa de a obţine locul al II-lea la Campionatele Balcanice, iar sportivii şi antrenorii care au reuşit performanţa de a obţine locul al IV-lea la Campionatele Balcanice au fost recompensaţi cu câte 1.500 lei.

Simona VÂRBAN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<