6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie supraponderală cu probleme respiratorii, adusă de urgenţă la Spitalul Slatina

- Advertisement -

Intervenţie dificilă luni pentru paramedicii SMURD Slatina, care au acţionat în satul Frunzaru al comunei Sprâncenata pentru a prelua o pacientă supraponderală, în vârstă de 50 de ani, din localitate, care acuza probleme respiratorii.

Femeia din comuna Sprâncenata are o greutate de aproape 220 de kilograme, iar pompierii au intervenit cu autospeciala pentru transport personal şi victime multiple în sprijinul echipajului medical de la Serviciul de Ambulanţă Olt.

În urma acordării primului ajutor, supraponderala a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru investigaţii amănunţite, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple, au intervenit în satul Frunzaru, comuna Sprâncenata, în sprijinul unui echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, pentru transportul unei femei, în vârstă de 50 de ani, la Urgenţe Slatina. Pacienta, supraponderală, cu greutatea de aproximativ 220 de kilograme, prezenta dispnee”, a declarat reprezentantul ISU.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți