11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Prinși băuți și fără permis în trafic

- Advertisement -

Trei bărbați sunt cercetați penal de polițiști după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, au comis mai multe infracțiuni în trafic. Doi dintre ei au fost prinși la volan în stare de ebrietate, iar cel de-al treilea conducea fără a avea permis un moped neînmatriculat.

Un craiovean de 47 de ani, a fost oprit pe strada Prelungirea Pitești, din municipiul Slatina. Potrivit polițiștilor, acesta conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,87 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat și a refuzat recoltarea de probe biologice. Bărbatul din Dolj este cercetat penal pentru refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice.

Pe strada Trandafirilor, din orașul Balș, a fost depistat un alt șofer în stare de ebrietate. Este vorba de un bărbat de 31 ani, din localitate, care conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,69 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Și un tânăr de 35 de ani, din comuna Brastavățu, este cercetat penal de polițiștii rutieri. Acesta a fost oprit pe Drumul Comunal 138, din localitate, iar polițiștii au constatat că acesta conducea un moped, fără a poseda permis de conducere și fără a fi înmatriculat. Olteanul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți