11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Urzica, în arest la domiciliu după ce a provocat un accident şi a fugit

- Advertisement -

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Urzica, este în arest la domiciliu după ce în prima zi a lunii a provocat un accident de circulaţie şi a fugit de la faţa locului. Ilie Marin, neavând permis auto, conducea un autoturism pe strada Agârbiceanu, din localitate, şi nu a acordat prioritate unui biciclist, acroşându-l.

„Poliţiştii rutieri au stabilit că un bărbat de 39 ani, din comuna Urzica, în timp ce conducea un autoturism pe strada Agârbiceanu, din localitate, la efectuarea virajului la stânga către strada Mihail Sadoveanu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 78 ani, din localitate, care, în calitate de biciclist, se deplasa pe carosabil, intrând în coliziune cu acesta. Conducătorul auto nu posedă permis de conducere și a părăsit locul evenimentului, revenind ulterior”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Biciclistul a fost rănit în urma evenimentului rutier şi a necesitat îngrijiri medicale.

Acuzat de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului, Ilie Marin a fost reţinut pentru 24 de ore, iar luni magistraţii Judecătoriei Corabia au dispus arestarea la domiciliu a acestuia pentru 30 de zile.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți