23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Fraţi din Studina, arestaţi după ce au ameninţat cu moartea poliţiştii din localitate

- Advertisement -

Florian şi Lenuţa Copilescu, doi frați din comuna Studina au fost arestaţi preventiv luni după ce, cu o zi înainte, au fost implicaţi într-un scandal cu poliţiştii din localitate. Un bărbat de 35 de ani, din Studina, a fost cel din cauza căruia a izbucnit conflictul. Având asupra sa o coasă, acesta se manifesta agresiv. La vederea oamenilor legii a început să-i ameninţe cu moartea, iar aceştia au fost nevoiţi să-l imobilizeze şi încătuşeze.    

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că în apărarea bărbatului a sărit sora sa, care a rupt epoleţii de la uniforma unui poliţist.

„Polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Vișina au depistat în Studina, un bărbat de 35 de ani, din localitate, care, folosindu-se de o coasă, se manifesta agresiv. La vederea organelor de poliție, acesta ar fi amenințat polițiștii cu moartea, fiind necesară imobilizarea și încătușarea sa. În sprijinul bărbatului a venit și sora sa, în vârstă de 45 de ani, rupând elementele de uniformă ale unui polițist”, a spus reprezentantul IPJ.  

Duminică seara, Florian şi Lenuţa Copilescu au fost reținuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de săvârșirea infracțiunii de ultraj, iar luni magistraţii Judecătoriei Corabia au dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cei doi fraţi au fost încarceraţi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți