Primăria Slatina, gata să preia fostul ștrand din Progresul

Slătinenii au primit cu bucurie vestea că primăria va amenaja un nou parc, în locul ștrandului din cartierul Progresul. Oamenii sunt nerăbdători să scape de ruinele vechii baze de agrement și speră ca lucrările să înceapă cât mai curând. Municipalitatea a construit terenurile de tenis pe care Ministerul Tineretului le-a solicitat în schimbul preluării fostei baze sportive, a cărei reamenajare ar trebui să înceapă chiar de anul acesta.

Primăria Slatina este la finalul procedurii prin care va prelua de la Ministerul Tineretului ștrandul din Progresul, pentru a-l transforma în parc. A fost un demers dificil și de lungă durată, întrucât cei de la minister au cerut primăriei să construiască în oraș toate facilitățile care se regăseau cu zeci de ani în urmă în incinta bazei sportive.

Cei care locuiesc în cartier sau trec din când în când pe aici se plâng de aspectul zonei. Cu toții sunt nerăbdători să se producă o schimbare și sunt bucuroși să afle că lucrările ar putea începe chiar de anul acesta.
Primăria Slatina și-a îndeplinit toate obligațiile impuse de minister, astfel încât să poată lua în administrare terenul fostului ștrand.

Luna aceasta va avea loc recepția celor șase terenuri de tenis, iar ulterior se așteaptă o hotărâre de guvern privind transferul de proprietate. În paralel, municipalitatea a finalizat studiul de fezabilitate pentru noul parc, urmând ca, imediat după emiterea hotărârii de guvern, să găsească un constructor care să amenajeze spațiul de agrement.

Simona VÂRBAN

2 comentarii la „Primăria Slatina, gata să preia fostul ștrand din Progresul

  • Acolo puteau foarte usor si chiar trebuia sa pasttreze fostul strand care era ca si gata,puteau sa faca si parc si skateparc etcetc toate la un loc acolo pt ca este spatiu din plin dar unde nu e cap………………. :)))))))))))

    Răspunde
  • Este un lucru foarte bun deoarece acolo este un mare focar de infectie,camerele video si iluminatul lipsesc iar aproape in fiecare saptamana exista o spargere de masina.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.