10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un copil de doar un an şi o lună, mort la Spitalul Balş

- Advertisement -

Tragedie fără margini pentru doi părinţi din comuna Voineasa, cărora la începutul săptămânii le-a murit băiatul în vârstă de doar un an şi o lună. Micuţul a ajuns, în cursul după-amiezii de luni, în stop cardio-respirator la Spitalul Orăşenesc Balş şi, din păcate, eforturile medicilor de aici pentru a-l salva au fost în zadar, fiind declarat decesul acestuia.

Poliţiştii din Olt au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru ucidere din culpă.

„În cursul după-amiezii de luni, am fost sesizaţi de cadrele medicale de la Spitalul Balş că a fost adus un copil de un an şi o lună, din Voineasa, în stop cardio respirator. Au fost efectuate manevre de resuscitare, însă nu a răspuns acestora şi s-a declarat decesul. Micuţul a fost dus la Morga Spitalului Slatina, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. A fost întocmit dosar penal şi se fac cercetări pentru ucidere din culpă”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Medicii legişti au stabilit că băieţelul de 13 luni a murit prin asfixiere cu lapte, regurcitat gastric. Acesta făcea parte dintr-o familie bună, care mai are o fetiţă de aproape 4 ani, iar mama lui este profesor de limba română la Şcoala Voineasa, în timp ce tatăl îşi desfăşoară activitatea în domeniul construcţiilor.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți