14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

E oficial! Liviu Voiculescu, candidatul PNL la Primăria Slatina

- Advertisement -

PNL merge pe mâna lui Liviu Voiculescu pentru a câștiga Primăria Slatina. Decizia a fost luată în urna unor cercetări sociologice care au indicat faptul că președintele PNL Olt este persoana care ar obține cele mai multe voturi din partea slătinenilor, pentru liberali.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, intră în cursa pentru Primăria Slatina. Decizia a fost luată marţi, în cadrul unei ședințe a Biroului Politic Local. Rezultatele unor sondaje de opinie realizate de liberali în Slatina i-au determinat să schimbe strategia și să îl lanseze în competiție pe Voiculescu, el fiind persoana care se bucură de cea mai mare credibilitate în rândul slătinenilor.

„Aseară (marţi n.r.) a avut loc o şedinţă a Biroului Permanent Municipal Slatina, în care, în urma analizei candidaturii la Primăria municipiului Slatina, s-a hotărât să fie retrasă candidatura domnului Mario De Mezzo şi să acorde această importantă calitate, de candidat al Partidului Naţional Liberal pentru municipiul Slatina, preşedintelui Liviu Voiculescu. Am făcut acest lucru analizând atât sondajele pe care le avem la dispoziţie la ora actuală, analizând întreaga campanie pe care am făcut-o până acum împreună cu domnul Mario De Mezzo şi discutând cu foarte multe persoane din municipiul nostru. Pot să spun că eu şi echipa mea am colaborat bine cu domnul Mario De Mezzo, dar, din păcate, evoluţia scorului electoral şi posibilitatea să câştigăm Primăria Slatina cu dumnealui se pare că nu ar fi dost încununată de succes. De aceea, încă odată analizând sondajele cu mare atenţie, candidatul care avea cele mai mari şanse şi rezulta din acele sondaje era domnul preşedinte. Cu unanimitate de voturi, Biroul Permanent Municipal Slatina al PNL a hotărât să acorde această şansă domnului Liviu Voiculescu”, a declarat Viorel Dumitrescu, preşedintele PNL Slatina.

Liviu Voiculescu a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că este pregătit să lupte pentru a câștiga Primăria Slatina. Experiența politică pe care a acumulat-o ca primar al comunei Cungrea, investițiile derulate pentru comunitatea locală de acolo, dar și seriozitate, sunt atuurile sale, susține Voiculescu.

„Am avut o discuţie cu Mario De Mezzo, care este un om de echipă, un liberal, va rămâne în echipa PNL Slatina, va fi alături de mine şi, împreună cu dumnealui şi Biroul Politic Municipal, am hotărât ca această responsabilitate a candidaturii la Primăria Slatina să-mi revină mie. Mi-au cerut acest lucru colegii de mult timp şi oamenii din oraş, care m-au oprit şi m-au rugat să accept această provocare. Am făcut-o acum, am considerat şi atunci la fel cum consider şi acum că am toată pregătirea necesară pentru această funcţie şi tot ce am făcut până la vârsta de 38 de ani am făcut bine, sunt un om cu o familie şi doi copii frumoşi şi sănătoşi. Sunt un om care acolo unde a activat şi-a făcut treaba, că vorbim de cei 11 ani în care am fost ofiţer de poliţie într-un serviciu de elită al Poliţiei, în speţă Serviciul Economic, de unde am plecat prin actul meu unilateral de voinţă, mi-am dat demisia, şi am acceptat provocarea candidaturii la Primăria Cungrea, în 2015, şi a fost un pariu cu viaţa pentru mine şi le mulţumesc şi acum cetăţenilor din comună că mi-au acordat încrederea şi în aceşti patru ani cât am fost primar la Cungrea am adus o schimbare, începând de la respectul faţă de cetăţean şi a fost prima măsură luată la nivelul Primăriei Cungrea, reorganizarea serviciilor din primărie, cele peste 11 milioane de euro pentru investiţii în localitate şi le pot descrie pe fiecare în parte. La momentul actual, Cungrea este un şantier pentru că în trei ani nu poţi face minuni, dar am lucrat în continuu. Toate aceste lucruri cred că mă recomandă pentru funcţia de primar al municipiului Slatina”, a spus Liviu Voiculescu, preşedintele liberalilor din Olt.

Candidatul PNL la Primăria Slatina, Liviu Voiculescu, a spus că, la următoarea conferință de presă, va prezenta programul său politic. El a precizat că va face o campanie electorală pozitivă, fără atacuri la adresa adversarilor politici. Totodată, Voiculescu a declarat că e dispus să facă alianțe politice la nivel local.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți