11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Focuri de armă trase la Icoana, pentru prinderea unui mopedist fără permis

- Advertisement -

Un tânăr de 18 ani, din comuna Icoana, care conducea un moped fără permis şi neînregistrat, a fost oprit de poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Potcoava cu focuri de armă. Incidentul a avut loc zilele trecute chiar în satul Ursoaia, din localitate, acesta fiind prins de oamenii legii într-o pădure, după ce l-au urmărit pe jos.

Trei focuri de armă au tras poliţiştii pentru a-l prinde pe fugarul care nu a oprit la semnalul regulamnentar de oprire pe care aceştia l-au efectuat pe strada Principală, din Icoana. Tânărul a coborât după moped, pe care l-a lăsat în drum, apoi a fugit înspre pădure. Însă, poliţiştii l-au prins şi i-au întocmit dosar penal, spune Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

„Poliţiştii au început să-l urmărească pe conducătorul mopedului şi întrucât a refuzat să se oprească au fost trase trei focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime omeneşti sau pagube materiale. Pe numele tânărului, în vârstă de 18 ani, din Icoana, s-a întocmit dosar penal”, a declarat reprezentantul IPJ.

Fugarul este cercetat acum pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, mopedul fiind neînregistrat.

Cătălin FIRCOIU    

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți