14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Şofer băut în trafic, la Balş. În aceeaşi zi rămăsese fără permis la Tălmaciu, tot pentru alcool

- Advertisement -

Un bărbat de 68 de ani, din oraşul Ocna Sibiului, judeţul Sibiu, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de două ori sub influenţa băuturilor alcoolice.

S-a întâmplat totul în aceeaşi zi, prima oară fiind în localitatea sibiană Tălmaciu când poliţiştii rutieri l-au lăsat fără permis după ce în urma testării cu aparatul alcooltest a reieşit că era băut, iar în noaptea de miercuri spre joi a fost prins în neregulă şi de poliţiştii din Balş.

„În timp ce supravegheau traficul rutier, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au depistat în trafic un bărbat, de 68 de ani, din orașul Ocna Sibiului, județul Sibiu, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație de 1,11 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că acesta avea permisul de conducere reținut miercuri, tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţiştii din Balş au deschis dosar penal în cauză şi continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.  

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți