12.3 C
Slatina
luni,5 iunie,2023
spot_img
No menu items!

Latest Posts

Spectacolul „Bărbaţii la 40, femeile la 43” se joacă la Slatina

Scena sălii de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina este loc în care luni, 9 martie, cu începere de la ora 19:00, se joacă piesa de teatru „Bărbaţii la 40, femeile la 43”, scrisă și regizată de actorul Octavian Strunilă. Pe lângă Octavian Strunilă, din distribuţia spectacolului mai fac parte Leonid Doni şi Andreea Mateiu.

„Este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puţin o dată în viață. Dacă despre bărbați este bine știut faptul că «middle age crisis» se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută. La 30, la 35 sau la 43? Să te înșele soția cu «cel mai prost din clasă», să te prindă criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că eşti un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntă personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 și apoi la 43 de ani”, spun reprezentanţii Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina despre piesă.

Biletele au fost puse în vânzare la casieria instituţiei culturale slătinene, dar şi pe site-ul iabilet.ro, preţul unui singur bilet fiind de 60 de lei.

Cătălin FIRCOIU

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.