22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Drăgăneşti Olt, dosar penal după ce a scos la vânzare pe Internet un revolver vechi

- Advertisement -

Un tânăr de 23 de ani, din oraşul Drăgăneşti Olt, s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să vândă pe site-ul de vânzări online OLX un pistol funcţional care data din Primul Război Mondial. Tânărul le-a spus poliţiştilor că a găsit arma letală în podul casei în care stă şi ar fi fost al bunicului său, care a decedat între timp, suma pe care o cerea unui eventual cumpărător fiind de 1.000 de lei.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu în acest caz miercuri, iar în urma cercetărilor au reuşit să-l identifice pe cel care vindea revolverul pe Internet, spune Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană, din oraşul Drăgăneşti Olt, oferă online spre vânzare un pistol «din Primul Război Mondial», contra sumei de 1.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii olteni au identificat un bărbat de 23 ani, din oraşul Drăgăneşti Olt, care ar fi oferit spre vânzare un revolver funcţional, fără muniţie, armă ce face parte din categoria celor letale. Bărbatul ar fi găsit arma în podul casei în care locuieşte existând posibilitatea să fi aparținut bunicului său, care este decedat”, a declarat reprezentantul IPJ.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, poliţiştii continuând cercetările pentru a stabili starea de fapt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți