10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident la intrare în Slatina dinspre Brebeni. O tânără de 23 de ani, lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

- Advertisement -

O tânără de 23 de ani, din municipiul Slatina, a ajuns la spital după ce, vineri dimineaţa, a fost victima unui accident de circulaţie produs la intrare în Slatina dinspre Brebeni. Slătineanca a fost lovită pe o trecere de pietoni de pe strada Drăgăneşti, zona industrială, de un autoturism al cărui şofer s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

„Din primele cercetări, poliţiştii Biroului Rutier Slatina au stabilit faptul că un bărbat de 44 de ani, din comuna Valea Mare, în timp ce conducea un autoturism din direcția Brebeni spre Slatina, ar fi efectuat o depășire neregulamentară pe trecerea de pietoni, moment în care a acroşat o tânără de 23 de ani, din Slatina, care se angajase în traversarea străzii regulamentar”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Totodată, autoturismul condus de bărbat a intrat în coliziune o altă maşină oprită la trecerea de pietoni, pentru a acorda prioritate pietonilor.

Tânăra lovită pe trecere a fost transportată la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, şi au fost conduși la spital pentru a le fi recoltate probe biologice de sânge.

Polițiștii au deschis dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți