10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Oltenii care vor să fie soldați gradați profesioniști, așteptați la CMJ pentru înscrieri

- Advertisement -

Oltenii care vor să urmeze o carieră militară sunt așteptați să se înscrie până la sfârșitul lunii aprilie la Centrul Militar Județean Olt, instituție din subordinea Ministerului Apărării Naționale care a demarat o nouă campanie de recrutare a viitorilor soldați gradați profesioniști.

Biroul de Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Olt,  structură specializată în cadrul Ministerului Apărării Naţionale care se ocupă de promovarea profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară, este cea care a început înscrierile celor interesați de posturile de soldaţi gradaţi profesionişti.

Termenul limită anunţat pentru înscriere este 29 aprilie, iar cel pentru întocmirea dosarelor este 7 august 2020, anunță CMJ Olt, printr-un comunicat de presă. „Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Olt, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Olt, situat în Slatina, strada Drăgănești, nr. 29, în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri, între orele 08:30 – 16:30, și marţi în intervalul orar 10:30 – 18:30, iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele BIR al CMJ – 0249/412.031 sau ale ofițerului de serviciu – 0249/431.255 și 0249/437.173”, transmit reprezentanții Centrului Militar Olt.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe Internet, pe site-ul oficial al MApN, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți