13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii olteni, discuții cu angajații TMK Artrom pe tema violenței domestice și traficului de persoane

- Advertisement -

Societatea TMK Artrom de pe platforma industrială a Slatinei a fost joi locul de desfășurare a unei acțiuni de prevenire a violenței domestice și a traficului de persoane, organizată de polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității Olt, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale a Traficului de Persoane Dolj.

Potrivit IPJ Olt, aproximativ 100 de angajați ai societății TMK Artrom au participat la activitate, ocazie cu care le-au fost prezentate filme pe temele abordate și le-au fost făcute recomandări în vederea prevenirii acestor fenomene.

Un polițist de la Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității Olt le-a reamintit faptul că persoanele, care sunt victimele violenței domestice, pot solicita emiterea unui ordin de protecție provizoriu. „Participanții la eveniment au fost receptivi manifestându-și interesul pentru a mai participa la astfel de evenimente”, spun reprezentanții IPJ.

Activitatea de joi a fost desfășurată în baza unui protocol încheiat între Poliția Olt și TMK Artrom Slatina, în cadrul căruia partenerii vor sprijini activitățile de prevenire desfășurate de polițiști, pentru siguranța comunității.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți