12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Colegiul „Radu Greceanu”, parteneriat Erasmus cu o școală din Franța

- Advertisement -

Colegiul Național „Radu Greceanu” are în plan derularea unui nou proiect Erasmus, alături de un liceu din Franța. Profesorii francezi au venit zilele acestea la Slatina, pentru a începe scrierea proiectului, iar din toamnă ar urma să înceapă activitățile. Parteneriatul a fost realizat cu ajutorul Ambasadei Franței în România și al Consiliului Județean Olt.

Colegiul Național „Radu Greceanu” pregătește lansarea unui nou proiect Erasmus. Partenerii sunt din Franța, iar zilele trecute au venit în Slatina pentru a trasa liniile unei colaborări. Obiectivele îi vizează pe tinerii celor două unități de învățământ, care în timpul celor doi ani de proiect, vor face diferite schimburi de experiență.

Consiliul Județean Olt investește an de an în tineri și în dezvoltarea lor personală și profesională. Așa se face că, în parteneriat cu Ambasada Franței în România, a pus bazele acestei întâlniri dintre profesorii Colegiului Național „Radu Greceanu” și cei ai Liceului „Denis Diderot”.

Proiectul va începe în luna septembrie a acestui an, iar pe parcursul a doi ani de zile, atât elevii, cât și profesorii celor două școli, vor interacționa constant, astfel încât toate obiectivele să fie atinse. 

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți