10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coronavirus. Testul al doilea efectuat bărbatului din Caracal, rezultat pozitiv

- Advertisement -

Bărbatul de 51 de ani, din municipiul Caracal, diagnosticat cu coronavirus şi care este internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Craiova, prezintă o stare de sănătate bună. La testul al doilea efectuat după internare în unitatea medicală, rezultatul a fost pozitiv.

Prezenţa noului virus a fost confirmată pozitiv la pacient de specialiştii Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” București, de vineri acesta fiind internat la spitalul din Craiova.

După internare i s-a făcut un nou test, însă rezultatul a fost negativ, iar la testul următor, care a fost efectuat luni de medici, rezultatul a fost din nou pozitiv, aşa că bărbatul rămâne în izolare la unitatea medicală. „Rezultatul celui de-al doilea test efectuat pacientului  din Caracal,  în vârstă de 51 ani, internat la  Spitalul   Clinic   de   Boli   Infecțioase   și Pneumoftiziologie «Dr. Victor Babeș» Craiova,  a ieșit pozitiv. Pacientul va   rămâne   în   izolare   la  Spitalul  «Dr. Victor Babeș»  Craiova”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Dolj.

În data de 28 februarie 2020, caracaleanul a călătorit din Italia spre România în același autocar cu bărbatul de 71 ani, din Suceava, confirmat zilele trecute cu coronavirus. Din data de 29 februarie acesta se afla izolat la domiciliu.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți