14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Polițist din Deveselu, acuzat de șantaj. A cerut bani unei femei, pentru a nu publica înregistrări compromițătoare cu ea

- Advertisement -

Un agent de poliție de la Postul de Poliție Deveselu este cercetat pentru șantaj, după ce a cerut unei femei din localitate suma de 5.000 de euro pentru a nu face publice pe Facebook conversații compromițătoare cu ea.

Cei doi s-au cunoscut chiar pe pagina de socializare, iar bărbatul a fost prins marți, în flagrant delict, de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Caracal, cu sprijinul de specialitate al colegilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, chiar în momentul în care primea banii de la femeia pe care o șantaja.

„În urma activității, polițiștii au identificat un bărbat, agent de poliție la un post de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în timp ce primea o sumă de bani de la o femeie de 52 de ani, din comuna Deveselu. Bărbatul este bănuit că ar fi pretins acestei femei suma de 5.000 de euro, pentru a nu face publice, pe o rețea de socializare, înregistrări compromițătoare pentru aceasta”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Flagrantul a fost organizat într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj, cauza fiind preluată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal. În cursul serii de marți, polițistul a fost dus la Parchet pentru a fi audiat cu privire la cele întâmplate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți