Slatina: Se închid creșele și Clubul Pensionarilor

Primăria Slatina a transmis marţi că toate creșele, dar și Clubul Pensionarilor, se vor închide până pe 22 martie. Totodată, autoritățile fac apel la calm și îi sfătuiesc pe slătineni să respecte cu strictețe regulile de igienă, pentru a evita riscul de îmbolnăvire.

Ca urmare a deciziei Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Primăria Slatina anunță suspendarea activității creșelor de pe raza municipiului, în perioada 11 – 22 martie. De asemenea, ca și măsură proprie, având în vedere categoria de vârstă cu grad de vulnerabilitate ridicat, se va proceda și la suspendarea activității Clubului Pensionarilor pentru același interval de timp.

„Menționăm faptul că aceste măsuri au rol de prevenție, iar pentru reducerea la minim a riscului de contactare a virusului COVID-19 recomandăm tuturor cetățenilor curățarea suprafețelor cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool, acoperirea gurii și a nasului în caz de strănut sau tuse și spălarea frecventă a mâinilor”, a transmis primarul Slatinei, Emil Moț.

Reprezentanții municipalității fac un apel la rațiune și la calm și îi asigură pe slătineni că vor lua toate măsurile specifice unei astfel de situații.

Simona VÂRBAN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<