10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Activităţile de la Centrul „Eugen Ionescu”, reprogramate. Muzeul Judeţean a sistat manifestările cu publicul

- Advertisement -

Dacă iniţial se luase decizia ca numărul de locuri din sala de spectacole să fie redus la 149, prin scoaterea fotoliilor mobile, Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina a revenit asupra măsurii de limitare a răspândirii coronavirusului şi a decis suspendarea tuturor manifestărilor culturale până la sfârşitul lunii martie, cel puţin. La Muzeul Judeţean Olt toate activităţile au fost sistate tot până la aceeaşi dată.

Printr-un comunicat de presă, publicul slătinean este anunţat de conducerea instituţiei culturale că toate evenimentele ce urmau a avea loc aici vor fi reprogramate.  

„Asociația Culturală Center Inter Art. Centrul Internațional de Artă România face cunoscut publicului slătinean hotărârea Primăriei municipiului Slatina prin care toate evenimentele culturale programate a se desfășura în sala de spectacole a Centrului Cultural «Eugen Ionescu» se suspendă până la data de 31 martie 2020, ca urmare a situației impuse de autoritățile competente și de necesitatea protejării populației împotriva infectării cu COVID-19. Activitățile vor fi reluate imediat ce pericolul se va diminua sau va dispărea, iar toate evenimentele programate în această perioadă vor fi reprogramate”, anunţă reprezentanţii centrului.

Pentru a limita răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus, şi Muzeul Județean Olt a luat decizia ca din după-amiaza zilei de miercuri şi până pe 31 martie să sisteze toate activitățile cu publicul.

Instituţia culturală anunţă că primele măsuri de protejare a vizitatorilor și personalului muzeului s-au luat încă din data de 24 februarie 2020, atunci când s-a dispus achiziționarea în regim de urgență măşti medicinale, alcool sanitar, igienol, șervețele, gel și săpun antibacteriane.

„În perioada 11 – 31 martie, personalul Muzeului Județean Olt își va desfășura activitatea în cadrul punctelor de lucru după programul 8:00 – 16:00. În funcție de evoluția situației la nivel național vom decide orice măsură necesară protejării sănătății publicului și angajaților noștri. Persoanele care vor dori să solicite informații sau să depună anumite documentații o vor putea face doar prin telefon sau prin corespondență electronică la adresa instituției: Muzeul Județean Olt, Strada Ana Ipătescu nr. 1, Slatina,  cod 230079, județul Olt, e-mail: muzeu_olt@yahoo.com”, transmite conducerea instituţiei de cultură din Slatina.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți