12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Agentul de poliție șantajist, în arest pentru 30 de zile

- Advertisement -

Agentul de poliţie Laurenţiu Andrei, ajutorul şefului Postului de Poliție Deveselu, cercetat pentru șantaj după ce a cerut unei femei, din localitate, 5.000 de euro pentru a nu publica pe Facebook conversații compromițătoare cu aceasta, a fost arestat miercuri pentru 30 de zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Caracal emiţând mandat de arestare preventivă.

Polițistul a fost reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de marţi spre miercuri, şi a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt, în urma declarațiilor date în fața procurorului de caz de la Parchetul Caracal cu privire la cele întâmplate.

Surse din anchetă spun că omul legii și-ar fi făcut un cont fals pe pagina de socializare, s-a împrietenit cu femeia de 52 de ani, din comuna Deveselu, care i-a trimis unele înregistrări compromițătoare, iar ulterior omul legii a început să o amenințe că le va publica. Din acest motiv, femeia s-a dus la Poliție.

Bărbatul a fost prins marți în urma unui flagrant delict, organizat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Caracal, cu sprijinul de specialitate al colegilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, chiar în momentul în care primea suma de bani de la femeia pe care o șantaja. „În urma activității, polițiștii au identificat un bărbat, agent de poliție la un post de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în timp ce primea o sumă de bani de la o femeie de 52 de ani, din comuna Deveselu. Bărbatul este bănuit că ar fi pretins acestei femei suma de 5.000 de euro, pentru a nu face publice, pe o rețea de socializare, înregistrări compromițătoare pentru aceasta”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Miercuri după-amiaza, acesta a fost prezentat în faţa instanţei de judecată caracalene, care a dispus arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți