14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

IPJ Olt, măsuri împotriva coronavirusului. Activităţile de Ziua Poliţiei, anulate

- Advertisement -

Noul Covid-19 face ca reprezentanţii tot mai multor instituţii din judeţul Olt să ia măsuri pentru a limita accesul publicului. Printre acestea se numără şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie care, iniţial, a anunţat că sunt luate în calcul doar situaţiile urgente în privinţa audienţelor şi relaţiilor cu publicul. Ulterior, s-a revenit asupra deciziei, audienţele fiind suspendate, iar activităţile de Ziua Poliţiei, sărbătorită pe 25 martie, anulate.

„În conformitate cu noile dispoziții, pentru limitarea riscului răspândirii infecției cu coronavirus, începând de astăzi (miercuri n.r.), 11 martie, la nivelul instituției sunt adoptate următoarele măsuri: activitatea de primire în audiență se suspendă, activitățile ocazionate de ziua Poliției Române se anulează”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

De asemenea, relaţiile cu publicul se vor desfăşura fără interacţiunea directă a lucrătorilor de poliţie cu cetăţenii.

Toate aceste măsuri se aplică atât la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, cât și la sediile polițiilor municipale și orășenești. Sursa citată mai spune că persoanele din judeţul Olt, care vor să depună cereri, reclamaţii sau sesizări, sunt rugate să folosească serviciul poștal sau poșta electronică, utilizând adresa de e-mail cabinet@ot.politiaromana.ro.

În privinţa vizitelor efectuate la persoanele încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Olt, reprezentanţii IPJ spun că acestea, deocamdată, se desfăşoară după programul normal.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți