7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

ITM Olt, campanie de informare și verificare a regulilor de igienă la societățile comerciale

- Advertisement -

Angajații ITM Olt au început o campanie de informare cu privire la normele de protecție împotriva infectării angajaților cu virusul COVID-19. Inspectorii de muncă au vrut să vadă și dacă angajatorii au luat până acum toate măsurile de igienă necesare. Ei vor verifica pe tot parcursul lunii modul în care patronii respectă aceste reguli.

În vederea prevenirii îmbolnăvirilor cu noul virus chinezesc, angajatorii au obligația de a lua toate măsurile igienico-sanitare necesare. În acest sens, Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a început miercuri o campanie de informare și verificare la mai multe firme din județ.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt au lansat și un set de reguli ce trebuie respectate atât de angajatori, cât și de angajați, în vederea prevenirii infectării cu Coronavirus. Inspectorii de muncă au mers miercuri la o societate de confecții textile, pentru a vedea în ce măsură aceste norme sunt respectate. Totodată, le-au oferit angajaților informații despre prevenirea răspândirii virusului.

Pe tot parcursul lunii martie, inspectorii din cadrul Compartimentului de Securitate și Sănătate în Muncă vor verifica aceste aspecte, având în vede numărul tot mai mare de persoane infectate cu Coronavirus, la nivel național.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți