6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Procurorul Alexandru Dragomir, la şefia DIICOT Olt pentru următorii trei ani

- Advertisement -

După ce la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut avea să fie delegat în funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Olt din cadrul Serviciului Teritorial Craiova al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorul Alexandru Dragomir ocupă postul prin numire. Decizia a fost luată în urma şedinţei de marţi a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul Dragomir urmând să fie la şefia DIICOT Olt pentru următorii trei ani.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Olt din cadrul Serviciului Teritorial Craiova a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a domnului procuror Dragomir Alexandru, pe o perioadă de trei ani, începând cu data de 11 martie 2020”, este decizia dată în cadrul şedinţei de marţi.

În noiembrie 2019, procurorul Alexandru Dragomir avea să revină pe funcţia de procuror şef al DIICOT Olt după ce a mai ocupat acelaşi post şi în anul 2017. În luna martie a acelui an a fost delegat în funcţia de conducere, înlocuindu-l pe procurorul Claudiu Negrilă, şi a fost şef al acestei instituii până în luna decembrie 2017, când a fost delegat procuror şef Ionuţ Călina, venit la Biroul Teritorial Olt în luna iulie 2017 de la Parchetul Craiova. Acesta din urmă a demisionat în luna noiembrie a anului trecut din funcţie, postul de procuror şef rămânând astfel vacant şi fiind ocupat prin delegare de procurorul Dragomir.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți