10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Jandarmeria Olt şi Poliţia Locală Slatina, măsuri pentru prevenirea infectării cu Covid-19

- Advertisement -

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt şi Poliţia Locală Slatina sunt alte două instituţii din judeţ care au luat măsuri pentru a preveni răspândirea infectării cu noul coronavirus. Dacă jandarmii au suspendat relaţiile cu publicul şi audienţele, poliţiştii locali vor comunica cu cetăţenii mai mult electronic.

Jandarmeria Olt a anunţat că activitatea de relații cu publicul și audiențe se suspendă până la data de 31 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire. „Activitatea de  relații cu publicul va fi suplinită, în situații de urgență, de primirea sesizărilor, cererilor și memoriilor prin corespondență, folosind mijloacele de comunicare electronice – e-mail: relatiipublice@jandarmeriaolt.ro, ijjolt@jandarmeriaolt.ro şi fax 0249/418.920”, se arată într-un comunicat remis de instituţie. Decizia a fost pusă în practică începând de joi, 12 martie.

La Serviciul Public Direcţia Poliţia Locală Slatina, sesizările, petiţiile, reclamaţiile, precum şi orice alte înscrisuri, vor fi comunicate prin mijloacele de comunicare electronică permise de lege, e-mail politia.locala@primariaslatina.ro, fax 0249/433.429, sau prin intermediul poştei. „În măsura în care persoanele interesate nu au posibilitatea efectivă de a realiza depunerea înscrisurilor în aceste modalităţi, înscrisurile se vor depune la registratura instituției, cu permiterea accesului în sediul instituției doar a câte unei persoane, în ordinea sosirii”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Slatina.

Chitanţele privind dovada achitării amenzlor vor fi scanate și expediate Serviciului Public Direcția Poliția Locală pe adresa de e-mail contact@politialocalaslatina.ro, fax 0249/433.429 sau prin intermediul poştei. În măsura în care persoanele interesate nu au posibilitatea efectivă de a realiza depunerea chitanţelor în aceste modalităţi, acestea se vor depune la registratura instituției, cu permiterea accesului în sediul instituției doar a câte unei persoane, în ordinea sosirii, mai spun poliţiştii locali.

Totodată, cetăţenii, în situația în care iau contact direct cu situații în care persoanele ar săvârși contravențiile ce intră în sfera de competență a Poliției Locale, sunt rugate să sune la 0249/954 sau 0249/422.246.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți