8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Strada Drăgănești devine șosea cu două benzi pe sens

- Advertisement -

Se lucrează într-un ritm susținut pe strada Drăgănești, în zona industrială a Slatinei. Zeci de muncitori și mai multe utilaje de mari dimensiuni au fost mobilizate pentru a lărgi carosabilul la două benzi pe sens. Este unul din cele mai mari proiecte de infrastructură derulat de Primăria Slatina, care va degaja traficul pe acest tronson de drum atât de circulat.

Platforma industrială a Slatinei este în continuă dezvoltare, iar investițiile în infrastructura rutieră sunt absolut necesare. Primăria a anticipat acest lucru și a reușit să pună în practică un proiect extrem de important. Este vorba despre supralărgirea străzii Drăgănești, sufocată de numărul mare de mașini care traversează în fiecare zi acest tronson.

Primarul Slatinei, Emil Moț, a stat de vorbă joi cu dirigintele de șantier și cu reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor, care urmăresc această lucrare. Edilul a vrut să se asigure că firma de construcții s-a mobilizat corespunzător pentru a finaliza cât mai repede extinderea șoselei, mai ales că vorbim de o zonă foarte aglomerată a orașului.

Inclusiv companiile de pe platforma industrială a Slatinei au solicitat supralărgirea carosabilului, în condițiile în care, la orele de vârf, se circulă bară la bară, de la fabrica Pirelli și până la sensul giratoriu din intersecția cu drumul spre Milcov.

Lucrarea este una complexă, explică dirigintele de șantier. Pe lângă cele patru benzi de circulație, se amenajează trotuare, dar și rigole și un zid de sprijin.

Lucrarea este finanțată în totalitate din bugetul local, valoarea investiției fiind de aproximativ 8 milioane de lei.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți