10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Târgurile săptămânale, închise în tot județul

- Advertisement -

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis că toate târgurile săptămânale vor fi închise, până pe 1 aprilie. Măsura a fost luată pentru a preveni aglomerația și riscul de îmbolnăvire. Primăriile au anunțat deja cetățenii despre aceste restricții.

Creșterea numărului de cazuri de Coronavirus a determinat autoritățile să ia măsuri drastice pentru a limita răspândirea virusului. Una dintre ele este și închiderea târgurilor săptămânale, decizie anunțată de mai multe primării din județ.

„Conform hotărârii Nr. 5/10.03.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt, se dispune închiderea tuturor târgurilor organizate la nivelul localităților județului Olt până la data de 01.04.2020, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția fenomenului”, a transmis Gheorghe Manicea, primarul comunei Osica de Sus. Aici funcționează și cel mai mare târg săptămânal, care adună în fiecare duminică sute de oameni din județ.

Aceeași decizie au luat-o și alte primarii din județ. La Balș, Rusănești și Brastavățu târgurile rămân închise cel puțin până pe 1 aprilie.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți