3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Olt: Creşte numărul persoanelor aflate în carantină

- Advertisement -

Numărul persoanelor intrate în carantină, în centrele din judeţul Olt, a crescut. Datele prezentate de Institutul Naţional de Sănătate Publică arată că, vineri dimineaţa, din cauza noului coronavirus, erau carantinate 57 de persoane.

Prefectura Olt a anunţat că a crescut şi numărul locurilor de carantinare din centrele înfiinţate în judeţ, acum fiind de 160. „În vederea aplicării măsurilor de carantină, pe raza judeţului Olt sunt înfiinţate centre de carantină cu o capacitate de 160 locuri, cu precizarea că, la acest moment, suntem în curs de identificare de noi spaţii de carantină. Până în prezent, în aceste spaţii sunt carantinate 57 persoane asimptomatice. Persoanele carantinate, sosite în ţară prin punctele de frontieră, au fost escortate încă de la intrarea în România către judeţul de domiciliu”, spun reprezentanţii Prefecturii Olt.

Potrivit informaţiilor oficiale, a crescut şi numărul persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu, în dimineaţa zilei de vineri acesta fiind de 462. Alte 208 persoane care se aflau în autoizolare au ieşit din monitorizarea specialiştilor Direcţiei de Sănătate Publică Olt. Au rămas în continuare cele două cazuri confirmate în judeţ cu virusul chinezesc Covid-19, respectiv bărbatul de 51 de ani, din Caracal, şi tânărul de 22 de ani, din Slatina, ambii fiind internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” din Craiova.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți