12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Olteni carantinaţi într-un hotel din Corabia

- Advertisement -

Mai mulţi olteni întorşi din ţările afectate de noul virus chinezesc se află carantinaţi în această perioadă într-un hotel din oraşul Corabia. Autorităţile din Olt au înfiinţat recent în unitatea de cazare de pe strada Carpaţi un nou centru de carantinare, iar vineri aici erau carantinate 22 de persoane.

Înfiinţarea centrului de carantinare la hotelul din Corabia a fost luată de Prefectura Olt, în baza contractului încheiat cu Direcţia de Sănătate Publică Olt, anunţă reprezentanţii Primăriei din oraşul de la malul Dunării.

Totodată, administraţia publică corăbiană mai anunţă că în oraş sunt şi aproximativ 40 de persoane aflate în izolare la domiciliu, o parte dintre aceştia ieşind din autoizolare în cursul zilei de vineri. „În data de 13 martie, sunt în izolare la domiciliu un număr de 39 de persoane din orașul Corabia. În cursul zilei de azi (vineri n.r.) vor ieși din izolarea la domiciliu un număr de cinci persoane”, transmite Primăria Corabia.   

Datele oficiale prezentate vineri dimineaţă de Institutul Naţional de Sănătate Publică arătau că în judeţul Olt în carantină sunt 40 de persoane, alte 462 sunt în izolare la domiciliu şi avem şi două cazuri confirmate, cel al bărbatului de 51 de ani, din Caracal, şi al tânărului de 22 de ani, din Slatina, ambii internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți