8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Paul Stănescu: „PSD rămâne singurul partid responsabil care pune mai presus sănătatea și siguranța oamenilor”

- Advertisement -

Liderii PSD au declarat sâmbătă că au decis să voteze noul Guvern Orban, pentru că au pus pe primul loc sănătatea și siguranța românilor. Paul Stănescu, secretarul general interimar al partidului, și-a exprimat însă nemulțumirea față de faptul că o parte din parlamentarii PNL nu au venit să își voteze propriul guvern.

Paul Stănescu a atras atenția asupra faptului că noul guvern este unul iresponsabil, dar a explicat că, în această perioadă dificilă pentru România, este nevoie de măsuri concrete.

„Niciodată nu am crezut că va trebui să iau o decizie atât de grea. De a vota un guvern despre care știu deja că e iresponsabil. Să fac asta, în timp ce exact cei care l-au propus și care trebuiau să-l susțină, nu sunt astăzi (sâmbătă n.r.) aici, în Parlament, la vot, ci chefuiesc prin vilele de protocol. Dar și dacă nu îl votam, rămâneau aceiași oameni. De acum, nu mai pot țipa peste tot că nu pot lua măsuri pentru sănătatea oamenilor. De acum au puteri depline. Să dea drumul la treabă! România are nevoie rapid de măsuri concrete. PSD rămâne singurul partid responsabil care pune mai presus sănătatea și siguranța oamenilor!”, a declarat Paul Stănescu, după ce a votat pentru învestirea noului guvern.

Guvernul Orban 2 a trecut sâmbătă de votul Parlamentului. Voturile PSD au fost decisive pentru învestirea guvernului, după ce mulți parlamentari liberali nu au fost prezenți din cauză că s-au aflat în autoizolare, după ce au avut contact cu senatorul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus.

Și premierul Ludovic Orban se află în continuare în autoizolare la Vila Lac, până în 23 martie, însă a ieșit pentru depunerea jurământului, în urma unei decizii care permite, în situații excepționale, ca membrii guvernului să iasă din autoizolare, respectând anumite condiții.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți