22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Un copil de zece ani a ars de viu, la Balș

- Advertisement -

Un băiat de zece ani, din orașul Balș, și-a pierdut viața în urma unui incendiu puternic izbucnit, duminică noaptea, la o locuință din localitate. În încercarea de a stinge focul, tatăl său, în vârstă de 42 de ani, a suferit plăgi tăiate la mâna dreaptă și a ajuns la spital.

La fața locului au acționat pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj al paramedicilor SMURD.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că la sosirea echipajelor de salvatori, casa, cu suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați, ardea generalizat. „Proprietarul locuinței, în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD, cu plăgi tăiate la membrul superior drept și a fost transport la Spitalul Balș. După pătrunderea în locuință, pompierii au găsit într-o cameră de locuit, trupul neînsuflețit al unui copil în vârstă de 10 ani, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului”, a spus reprezentantul ISU.

În urma incendiului locuința a ars în totalitate. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o țigară lăsată aprinsă, au spus pompierii.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți