13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu patru mașini, la ieșire din Slatina spre Pitești

- Advertisement -

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident de circulație produs, miercuri după-amiază, pe Drumul Național 65 – European 574, la ieșirea din municipiul Slatina spre Pitești.

Patru autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, iar în urma acestuia traficul în zonă se desfășoară alternativ pe un sens, anunță polițiștii.

„Am fost sesizati prin apelul de urgență 112 despre faptul că pe DN 65 – E 574, la ieșirea din municipiul Slatina spre municipiului Pitesti, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Slatina au stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță în trafic. Unul dintre conducătorii auto, un tânăr de 24 de ani, din Scornicești, în timp ce conducea un autoturism, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul din față, ocazie cu care l-a proiectat în mașina din față, care la rândul său a intrat în coliziune cel de-al patrulea autovehicul. În urma impactului, patru persoane, toate rănite ușor, au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

La fața locului intervin mai multe echipaje de salvatori, printre care și cele de la ISU Olt.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina, pe strada Pitești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În accident au fost implicate patru autoturisme, în care se aflau șapte persoane. Echipajele medicale au asistat la fața locului toate persoanele implicate în accident, iar patru dintre acestea au fost transportate la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații amănunțite. Pacienții transportați la spital, trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 24 si 27 de ani, erau conștienți, stabili hemodinamic și respirator, cu diverse traumatisme în urma accidentului”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al inspectoratului.

Pompierii au rămas în zona producerii accidentului pentru sablarea carosabilului.

Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii rutieri au întocmit dosar penal în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

În urma coliziunii dintre cele patru autoturisme, traficul rutier în zonă s-a desfășurat alternativ, pe un singur sens, acesta fiind dirijat de oamenii legii pentru aproximativ o oră.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți