19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Compania de Apă Olt, măsuri pentru protejarea clienților și angajaților

- Advertisement -

Compania de Apă Olt a anunțat că suspendă, pe perioadă nedeterminată, activitatea Biroului Unic, a Compartimentului Citire Facturare și a Serviciului Registratură. Apometrele nu vor mai fi citite de angajații companiei, iar facturile pe luna martie, cel puțin, vor fi emise cu un consum estimat.

CAO a luat aceste măsuri pentru a preveni răspândirea COVID-19.  „Măsura a fost luată pentru a-i proteja atât pe beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, cât și pe angajații noștri care lucrează cu clienții, în contextul epidemiei de coronavirus. Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare vor primi facturile pentru luna martie cu un consum estimat, cu posibilitatea prelungirii acestei măsuri și pentru lunile următoare. Pentru a obține informații sau a depune documente pentru obținerea de avize și autorizații, punem la dispoziția clienților adresa de e-mail: clienti@caolt.ro, serviciul poștal sau numărul de telefon: 0728.851.752. Acestea vor fi soluționate în cel mai scurt timp, iar clienții noștri vor primi răspunsurile pe e-mail sau poștă”, se arată într-un comunicat remis de companie.

Pentru sesizarea problemelor legate de sistemul de alimentare cu apă și canalizare, dar și alte interventii pe rețele, Compania de Apă Olt anunță cetățenii că au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat – 0249.423.419.

Totodată, activitatea la casieriile CAO se desfășoară după program normal, dar reprezentanții instituției fac apel la cetățeni să păstreze distanța față de ceilalți clienți aflați în incinta casieriei. „Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare din localitățile Vitomirești, Vulturești, Dobroteasa și Valea Mare pot plăti facturile la birourile Companiei de Apă Olt din sediile primăriilor. Pentru plata facturilor, recomandăm clienților noștri utilizarea metodelor de plată on-line, card bancar. Clienții noștri au la dispoziție și aplicația CAOmobile, pe care o pot folosi pentru a evita deplasările la casierii”, mai transmite Compania de Apă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți