13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Gravidă din Slatina, întoarsă din Anglia, confirmată cu coronavirus

- Advertisement -

O gravidă din municipiul Slatina, care s-a întors recent din Anglia, a fost confirmată cu noul virus chinezesc coronavirus. Astfel, acesta este cel de-al treilea caz de infectare cu COVID-19 confirmat din județul Olt.

Este vorba de o tânără, care s-a întors cu avionul din străinătate, acum două zile. A fost testată la București și a fost plasată în izolare la domiciliu. Gravida a intrat în contact cu membrii familiei sale, cărora le vor fi prelevate probe pentru a vedea dacă sunt sau nu infectați cu COVID-19.

Sosind rezultatele, care au confirmat prezența noului coronavirus, tânăra a fost preluată miercuri dimineața cu autospeciala pentru transport persoane și victime multiple, dotată cu izoletă, și transportată la o maternitate din București.

Alți doi olteni confirmați cu COVID-19 sunt internați acum în spital, respectiv bărbatul de 51 de ani, din municipiul Caracal, testat pozitiv de DSP Olt și aflat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Craiova, și tânărul de 22 de ani, din municipiul Slatina, testat pozitiv de DSP Arad și spitalizat internat la aceeași unitate medicală.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți