19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Lucrări avansate pe strada Drăgănești. Se toarnă primul strat de asfalt

- Advertisement -

Se toarnă primul strat de asfalt, pe strada Drăgănești, în zona industrială. Carosabilul a fost lărgit la patru benzi, pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu și fabrica Bekaert. Extinderea străzii va continua tot pe porțiuni, până la ieșirea din oraș către Brebeni, întrucât traficul rutier nu poate fi închis în zona respectivă.

Lucrările de supralărgire a străzii Drăgănești, în zona industrială, avansează de la o zi la alta.

Primarul Slatinei, Emil Moț, a avut săptămâna trecută o întâlnire cu șeful de șantier și a discutat posibilitatea de a mobiliza mai mulți muncitori și utilaje pentru a finaliza cât mai repede lucrările. Astăzi se poate observa cum noua șosea cu patru benzi prinde contur. Se toarnă primul strat de asfalt pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu și fabrica Bekaert.

După ce se va putea circula fără restricții pe această primă porțiune, utilajele și muncitorii se vor muta către ieșirea din oraș. Autoritățile au decis să se lucreze pe porțiuni, pentru că oprirea traficului rutier este imposibilă în această zonă foarte circulată.
Investiția, finanțată în totalitate din bugetul local, face parte din strategia municipalității de a fluidiza traficul din oraș. În această zonă, circulația se desfășura cu dificultate mai ales la orele de vârf, când mii de mașini ale angajaților de pe platforma industrială sufocau efectiv cele două benzi de circulație.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți