20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Continuă acțiunile de dezinfecție, în toate blocurile din Slatina

- Advertisement -

Dezinfecția spațiilor comune din blocurile de locuințe continuă, la Slatina. Echipele merg în fiecare zonă a orașului și, în baza unui grafic, igienizează atât interiorul, cât și ușile și băncile. Oamenii sunt mulțumiți că autoritățile s-au gândit să le vină în ajutor într-un astfel de moment în care sănătatea e tot ce contează.

Echipele de dezinfecție lucrează în continuu, în fiecare zi, pentru că Primăria Slatina a început de zilele trecute o acțiune amplă de igienizare a spațiilor comune din incinta tuturor blocurilor din oraș.

O substanță cu efect biocid, care elimină virusul chinezesc, dar este sigură pentru populație, este pompată atât pe pereți, cât și pe uși, balustrade, dar și în exterior, pe băncile din fața blocului. Autoritățile vor să prevină astfel răspândirea coronavirusului și să aibă grijă de sănătatea slătinenilor.

Locatarii au spus că această acțiune este binevenită. Cu toții sunt preocupați să limiteze cât mai mult ieșirile, iar atunci când trebuie să meargă la cumpărături sau la serviciu, să treacă prin locuri sigure.

Precauți, mulți slătineni și-au luat și ei măsuri suplimentare de protecție. Au dezinfectat clanțele ușilor de la bloc și spun că își dezinfectează mâinile de fiecare dată când intră în casă. Au înțeles cu toții că igiena riguroasă este cea mai sigură metodă pentru a ține virusul la distanță.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți