3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina dezminte. Nu urmează ca elicoptere militare să pulverizeze substanțe dezinfectante deasupra orașului

- Advertisement -

Sute de locuitori ai municipiului Slatina au fost atenționați vineri seară, prin rețeaua WhatsApp, să închidă ușile și geamurile de la ora 23:00, pentru că elicoptere militare ar urma să pulverizeze peste oraș substanțe dezinfectate, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Informația a fost una falsă, anunță reprezentanții Primăriei Slatina, spunând că acest lucru nu se va întâmpla.

„Dragi slătineni! Vă semnalăm o informație falsă, distribuită pe rețeaua WhatsApp: «Un avertisment cu privire la o așa-zisă misiune a Forțelor Aeriene Române, prin care elicoptere militare ar urma să pulverizeze deasupra municipiului Slatina substanțe dezinfectante. Autorul acestei dezinformări cere populației să nu deschidă ușile și ferestrele începând cu ora 23:00. Această informație este în totalitate falsă!”, a transmis municipalitatea.

Reprezentanții Primăriei Slatina vin către locuitorii orașului cu îndemnul de a lua în considerare mesajele de interes public, doar din surse oficiale, precum comunicatele de presă ale instituțiilor publice. „Astfel, vom combate împreună fake news-urile! Încă o dată apelăm la rațiune, calm și responsabilitate. Vă asigurăm că vom da dovadă de aceeași transparență ca și până acum, cu privire la măsurile pe care le vom lua pentru locuitorii orașului nostru!”, au mai transmis reprezentanții instituției administrative.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți