10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Creșele și clubul pensionarilor rămân închise, în Slatina

- Advertisement -

Pentru a limita răspândirea virusului COVID-19, Primăria Slatina a decis să păstreze închise creșele și Clubul Pensionarilor, pe toată durata stării de urgență. De asemenea, cetățenii sunt sfătuiți să evite locurile aglomerate și deplasările la ghișee, dacă au posibilitatea să trimită documente și să plătească taxe on-line.

„Ca urmare a deciziei Comitetului Național pentru Stuații Speciale de Urgentă și din dorința de a minimaliza riscul de contagiune a virusului COVID-19 vă aducem la cunoștință dispunerea următoarelor măsuri:  suspendăm activitatea Clubului Pensionarilor pe perioada stării de urgență; suspendăm activitatea creșelor de pe raza municipiului Slatina pe perioada stării de urgență”, au anunțat astăzi autoritățile locale.

Tot pentru siguranța cetățenilor, s-au luat măsuri pentru evitarea aglomerării la ghișeele instituției. Astfel,  începând de luni, 23 martie, accesul cetățenilor în spațiile de relații cu publicul, registratură și casierii se va face strict în limita ghișeelor disponibile, persoanele în plus fiind îndrumate să aștepte în exteriorul clădirii cu distanța de siguranță de cel puțin un metru între ele.

Pentru fiecare astfel de zonă de lucru cu publicul, se vor institui pauze de curățenie în care se vor aplica soluții dezinfectante pe podele, mobilier, clanțele ușilor. „Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că vom lua în continuare toate măsurile necesare contextului actual”, a mai transmis municipalitatea.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți