12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina, anunț important despre plata impozitelor

- Advertisement -

Primăria Slatina a anunțat astăzi că a luat o serie de măsuri legate de plata impozitelor, în contextul epidemiei de coronavirus. Acestea se referă în primul rând la prelungirea perioadei pentru care se acordă bonificația celor care achită integral. Alte măsuri vizează evitarea aglomerației la ghișee.

Ca urmare a publicării ordonanței de urgentă 29/2020 privind unele măsuri economice și fiscale bugetare, Primăria Slatina anunță  prelungirea termenului până la care se acordă bonificația de 10% contribuabililor care își achită integral impozitele locale pe anul în curs până în data de 30 iunie.

De asemenea, începând de luni, 23 martie, accesul cetățenilor în spațiile de relații cu publicul, registratură și casierii se va face strict în limita ghișeelor disponibile, persoanele în plus fiind îndrumate să aștepte în exteriorul clădirii cu distanța de siguranța de cel puțin un metru între ele.

Pentru fiecare astfel de zonă de lucru cu publicul, se vor institui pauze de curățenie în care se vor aplica soluții dezinfectante pe podele, mobilier, clanțele ușilor etc.

„De asemenea, în vederea minimalizării riscului de contagiune a virusului COVID-19 recomandam contribuabililor modalități alternative online de transmitere a documentelor, astfel vom evita deplasările și aglomerările la ghișee. Încă o dată, facem apel la calmul, rațiunea și responsabilitatea fiecăruia dintre dumneavoastră! Vă asigurăm de toată implicarea noastră în acțiunile de prevenție, monitorizare și combatere a situației actuale!”, au transmis astăzi reprezentanții municipalității.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți