11 angajați ai Consiliului Județean, în autoizolare

Cei 11 angajați ai departamentului IT din cadrul Consiliului Județean Olt sunt de astăzi în autoizolare, după ce unul dintre colegii lor a transportat cu mașina de la București la Slatina un prieten venit din Belgia.

Deși niciunul dintre angajații instituției nu prezintă simptome specifice infectării cu COVID-19, ei vor rămâne acasă pentru următoarele 14 zile. „Li s-au făcut tuturor teste și au intrat automat în autoizolare. Biroul respectiv, dar și tot parterul instituției, au fost dezinfectate. Acum așteptăm și noi rezultatele testelor”, a declarat Marius Oprescu, președintele CJ Olt.

Potrivit legii, oricine intră în contact cu o persoană care vine dintr-o țară cu peste 500 de cazuri de coronavirus trebuie să intre în autoizolare.

Simona VÂRBAN

5 comentarii la „11 angajați ai Consiliului Județean, în autoizolare

 • Spuneți-ne numele lor, ca să știm de cine ne ferim! Și noi avem în bloc pe cineva care lucrează la Consiliul Județean, dacă e și el printre aceștia?!

  Răspunde
  • Si testul se face pe pile! Angi sau dna Angi asa cum se autodefinește ea,halal om , a uitat de unde a plecat, bun simț zero, pregatire zero dar tupeu cât casa. Calitatea unui Om se vede după cum vorbește lumea de el mai ales cand nu mai e in funcție iar despre dna fost prefect , vai de mama ei! Nesimțirea e mare si in aceasta pandemie.

   Răspunde
 • Se minte cu nerușinare. Au fost testate 5 persoane, iar una este, evident ,d-na fost prefect, care astăzi a spus că n-a intrat în contact cu cel care a fost la bucurești. Cu toate astea i s-a făcut testul. Întrebați de ce lui gugiu și altor amărâți nu li s-a făcut.

  Răspunde
 • Lui Gugiu si colegilor de birou nu li s a făcut testul ca au fost in contact direct in schimb aleia,fost perfect care a recunoscut că nu a intrat în contact cu omul i s a făcut testul? Un om josnic din toate punctele de vedere! A luat șansa unui coleg fără nici un fel de remușcare, asta e calitatea dnei Angi.

  Răspunde
  • De ce a fost testata doamna nicolae, care n-a intrat in contact direct cu suspectul de coronavirus, dar nu au fost testati fix cei doi colegi care au avut contact fizic direct cu el, vineri, in timpul programului de lucru?! Ca din spusele dansei, DSP a avut doar 5 teste care nu trebuiau irosite, ci folosite in functie de adevarata importanta, nu a functiei, ci a oamenilor aflati in realul pericol

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.