17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Strada Recea, asfaltată în totalitate

- Advertisement -

Primăria Slatina a decis să repare în totalitate carosabilul de pe strada Recea. Lucrările s-au finalizat în week-end, când utilajele au asfaltat ambele sensuri de mers. Strada este prinsă într-un proiect al Companiei de Apă, pentru introducerea rețelei de canalizare, dar pentru că lucrările au întârziat foarte mult, municipalitatea a hotărât să repare înainte asfaltul degradat.

După ce au așteptat câțiva ani semnarea contractului prin care Compania de Apă să introducă rețeaua de canalizare pe strada Recea, autoritățile din Slatina au decis să asfalteze această zonă. Mulți localnici, dar și agenții economici, se plângeau că drumul e deteriorat, iar așteptarea ar fi prelungit și mai mult starea de nemulțumire.

„După cum știți, strada Recea este inclusă în proiectul Companiei de Apă, derulat în cadrul Programului Național Infrastructură Mare, pentru introducerea rețelei de canalizare. Așteptăm încă din 2013 semnarea contractului de finanțare, care a fost realizată abia anul trecut. Nu mai putem aștepta să facem ulterior asfaltare, pentru că sunt foarte multe solicitări venite din partea cetățenilor care doresc asfaltarea acestei străzi. De aceea, am decis să turnăm un strat de patru centimetri de asfalt, pentru a fluidiza traficul rutier”, a declarat Emil Moț, primarul Slatinei.

După ce Compania de Apă va introduce canalizarea, strada Recea va intra într-un amplu proces de reabilitare, cu tot cu trotuare.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți