5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autobuz blocat în zăpadă pe un drum județean. Șapte călători, salvați de pompieri

- Advertisement -

Șapte persoane au fost salvate marți dimineață de echipajele de pompieri, după ce autobuzul în care se aflau, din cauza viscolului, a rămas blocat în zăpadă. Ulterior, tronsonul de drum județean pe care mijlocul de transport circula a fost blocat, pentru a fi deszăpezit.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM) și un autocamion de intervenție, au acționat pe DJ 546 D, între localitățile Milcovu din Deal și Ulmi, la un autobuz blocat din cauza viscolului.

Echipajul ATPVM a preluat șapte persoane, trei femei și patru bărbați, pentru a fi transportate spre municipiul Slatina.

Tronsonul din DJ 546 D, între localitățile Milcovu din Deal și Ulmi, pe care autobuzul a rămas în nămeți, a fost blocat pentru a fi deszăpezit. „Acționează la fața locului utilaje de la societatea de deszăpezire și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Milcov”, a spus reprezentantul ISU.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți