19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mii de olteni stau în frig, din cauza lipsei energiei electrice

- Advertisement -

UPDATE: În cursul după-amiezii de marți, numărul consumatorilor care nu aveau în continuare curent electric a scăzut față de primele ore ale dimineții. La ora 14.00, conform datelor furnizate de operatorul de distribuție a energiei electrice către ISU Olt, 2.744 de consumatori nu erau alimentați cu energie electrică. Localitățile afectate erau Mărunței, Izvoarele, Vâlcele, Perieți, Schitu, Radomirești, Stoicănești, Văleni, Balș – parțial, Bârza, Iancu Jianu, Redea, Vișina, Brastavățu și Studina. Pentru remedierea situației intervin 30 de echipe ale operatorului și sunt afectate în continuare 106 puncte de transformare a energiei.

Știrea inițială: Sunt peste 6.600 de consumatori din județul Olt care, marți dimineața, stau în frig, din cauza lipsei energiei electrice. În aproximativ 30 de localități oltene nu este curent electric, peste 200 de transformatoare fiind afectate din cauza vremii neprielnice.

Conform datelor furnizate Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt de operatorul de distribuție a energiei electrice, la ora 10:00 a diminețeii de marți, 6.605 de consumatori nu erau alimentați cu energie electrică.

Localitățile afectate sunt Mărunței, Izvoarele, Vâlcele, Perieți, Schitu, Radomirești, Stoicănești, Văleni, Ghimpețeni, Nicolae Titulescu, Drăgănești Olt, Mărunței, Fălcoiu, Ipotești, Dăneasa, Poboru, Găneasa, Balș – parțial, Bârza, Iancu Jianu, Caracal – parțial, Redea, Vișina, Brastavățu, Studina, Vădastra și Bucinișu.

În total, sunt probleme la 241 de puncte de transformare, 30 de echipe de intervenție ale operatorului se află în teren pentru remedierea situației cauzate de ninsorile abundente și viscol.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți